TikTok incorporà una de les funcions més esperades

per Redacció, el 21 de març de 2022 a les 06:00
TikTok continua oferint noves experiències i en pocs dies els 'TikTok Stories' seran una realitat per tots els usuaris.

La plataforma incorporarà el format dels 'stories' que trobem a aplicacions com Instagram i Whatsapp. La diferencia que tindrà aquest tipus de publicacions amb els vídeos habituals és que no apareixeran ni al perfil ni al feed de l'usuari, sinó que un cop passades 24h desapareixeran, com també passa a IG.


Fins al moment, TikTok havia fet proves amb alguns usuaris i ara ha ampliat el rang de persones que poden gaudir d'aquesta funció. Si en entrar a l'aplicació t'apareix un banner indicant que és moment de crear la teva primera història, has estat un dels usuaris escollits.

El funcionament serà molt similar al d'Instagram, ja que aquells usuaris que hagin penjat un 'story' apareixeran amb un cercle blau al voltant de la seva imatge de perfil. Només caldrà clicar sobre aquest i es podrà visualitzar el vídeo durant les següents 24h.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: