Fedez, marit de Chiara Ferragni, revela que pateix un problema greu de salut

per Redacció, el 21 de març de 2022 a les 12:42
El raper italià Fedez i marit de Chiara Ferragni ha anunciat que pateix una greu malaltia. El músic s'ha dirigit als seus seguidors per a revelar, entre llàgrimes, que li han diagnosticat un seriós problema de salut i que ha de sotmetre's a un tractament mèdic.

"Per desgràcia, m'han trobat un problema greu de salut, però afortunadament me l’han trobat a temps", ha assenyalat. No obstant això, el músic ha reconegut que encara no se sent amb forces per donar més detalls sobre l’afectació que pateix. "No vull explicar-ho de moment, però aquesta és una manera de treure el que porto dins, també amb l'objectiu que sigui bo per a mi", ha admès.


La seva parella, Chiara Ferragni, una de les influencers amb més seguidors a nivell mundial, ha volgut compartir un missatge de suport: "T’estimem, amor meu, i estaràs bé molt aviat. Sempre envoltat de l'amor de la teva família, amics i gent que t’aprecia molt".

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: