Així va reaccionar l'àvia de Rosalía en saber sobre un àudio seu en una cançó

per J.V., el 22 de març de 2022 a les 06:00
Una de les cançons de Motomami, el nou disc de Rosalía, inclou en el tema G3N15 una nota de veu de l'àvia de la cantant en què es confessa sorpresa pel "camí complicat" en què s'ha vist immersa l'artista pel seu èxit internacional, però s'alegra que sigui "feliç". Aquest dilluns Catalunya Ràdio ha emès una entrevista en què la cantant relata com va explicar-li que les seves paraules formarien part del disc. "La vaig anar a veure, li vaig dir que ficaria una veu d'ella parlant al disc i ella reia i deia 'de veritat?', com que no s'ho creia. I li vaig dir 'sí, sí, iaia'", ha rememorat. La cantant no sap si la seva àvia ha sentit la cançó ja, perquè la seva idea era "volia arribar a casa seva amb el disc a les mans i poder-l'hi donar", seure "i escoltar-lo amb ella".

Rosalía reconeix que "no sabia que tanta gent es fixaria en aquest fragment" i sospita que potser la seva àvia ja en té constància. "Sembla mentida, però és de les coses de què més m'han parlat", explica. "Ai, Déu meu! Probablement ja l'ha sentit abans que jo l'hi ensenyi", afegeix.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: