El Saló de l'Ensenyament tanca la seva 31a edició amb més de 85.000 visitants

per Redacció, el 21 de març de 2022 a les 13:18
El Saló de l'Ensenyament ha tancat la seva 31a edició amb més de 85.000 visitants al recinte de Montjuïc! Segons la Fira de Barcelona, les xifres posen de manifest "un gran èxit de participació" i confirmen l'esdeveniment "com a principal referent dels estudiants a l'hora de triar un itinerari formatiu".

Aquest any els estudis relacionats amb les ciències de la salut, l'economia i l'empresa i les enginyeries han estat els que més interès han despertat entre els assistents. Pel que fa a Futura –l'espai del saló dedicat a màster i postgraus-, les àrees més consultades han estat la salut, l'educació i a formació en l'àmbit internacional. Quant a la Formació Professionals, els cicles de matèries com l'administració i les finances, l'educació infantil, la integració social o la biomedicina han tingut una gran demanda. Per altra banda, els serveis d'orientació habilitats pel Departament d'Educació, pel Departament de Recerca i Universitats i pel mateix saló han atès més de 14.000 persones durant els cinc dies que ha durat l'esdeveniment.

Com sempre, Adolescents.cat també ha estat al Saló amb sortejos, concerts i activitats educatives i d’entreteniment en les quals han participat centenars de joves.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: