Una persona utilitzant el mòbil | Gala Espín

Si tens aquesta popular aplicació al mòbil, esborra-la: està feta per robar-te

Una persona utilitzant el mòbil | Gala Espín
per Albert Vilanova, el 23 de març de 2022 a les 06:00
Google Play ha eliminat aquest dimecres una aplicació de la seva botiga virtual pel perill que suposa als seus usuaris. Es tracta de l'app Craftsart Cartoon Photo Tools, dissenyada expressament per robar a la gent que la té al mòbil. Més de 100.000 usuaris la tenen descarregada al seu dispositiu.

Tal com denuncia la companyia de ciberseguretat Pradeo, l'aplicació -suposadament feta per convertir fotos en dibuixos- incorpora un troià d'Android anomenat Facestealer que roba les credencials de Facebook i fa connexions a un servidor rus.


Amb aquest programa espia, els estafadors poden accedir a totes les dades de Facebook de les víctimes, incloses converses, cerques i les dades de la targeta de crèdit. El més habitual és que s'ataqui l'apartat financer, així com l'ús de les dades per enviar més estafes (phishing).

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: