La resposta d'aquest alumne en un examen d'anglès es fa viral a Twitter

per Redacció, el 24 de març de 2022 a les 06:00
Quan no saps la resposta a una pregunta, pots no respondre, provar sort o directament pots prendre’t-ho amb humor. Això és precisament el que va fer un alumne durant un examen d’anglès.

El seu cas l’hem conegut gràcies a la usuària de Twitter Amainada, que ha compartit l’anècdota a través d’una foto. A la imatge de l’examen hi podem veure escrit l’enunciat: “Motivate your answer” i la peculiar contestació de l’alumne que, sense pensar-s’ho massa, va escriure: “Go Answer! Go!" -motivant, literalment, la pregunta-. 


  Evidentment, la resposta no va ser contada com a vàlida, però com a mínim li ha servit per fer-se viral a Twitter. I és que la imatge ja acumula més de 5.000 likes i 550 comparticions. Vosaltres heu escrit mai una contestació similar?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: