RTVE no renova «Operación Triunfo»

Gestmusic manté les instal·lacions de l'Acadèmia i el programa pot saltar a qualsevol altra cadena o plataforma

per Redacció, el 23 de març de 2022 a les 09:39
Operación Triunfo deixa Televisió Espanyola. El mític programa musical i de reality show es deixarà d'emetre després que l'organisme hagi decidit no renovar-li el contracte. Segons ha avançat en exclusiva FormulaTV, fa mesos que l'empresa Gestmusic -propietària del format d'OT- i la productora Banijay Iberia -qui mantè les instal·lacions de l'Acadèmia, situada a Terrassa- esperen un veredicte sobre que passarà amb el programa. 

La 1 va recuperar el programa el 2017, després de gairebé una dècada sense emetre el reality show, estrenat l'any 2001. La història es repeteix, ja que les primeres tres edicions (de 2001, 2002 i 2003) es van emetre totes per la televisió pública espanyola, però a partir de 2004 i fins la seva cancel·lació el 2011 -amb cap edició el 2010- Telecinco va ser la responsable de les seves emissions. Després de pèrdues d'audiència molt marcades, el programa va ressorgir el 2017 amb una edició que va fer esclatar els índex d'audiència.

 

En les últimes edicions, celebritats com Aitana Ocaña (OT2017), Amaia Romero (OT2017), Alfred Garcia (OT2017), Miki Núñez (OT2018), Lola Índigo (OT2017) o Natalia Lacunza (OT2018) van repetir els èxits dels cantants que van construir una carrera exitosa gairebé dues dècades enrere, com David Bisbal, David Bustamante, Rosa López, Beth Rodergas, Manuel Carrasco o Elena Gadel. Ara, però, el programa podrà traslladar el seu format a una altra cadena o a una altra plataforma.


Tinet Rubira, responsable de Gestmusic, ha deixat clar -segons explica FormulaTV- que OT2022 "si no és a RTVE, serà en un altre lloc". Ell mateix ha assegurat que "no deixaran morir el format" i que l'Acadèmia d'OT tornarà. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: