Logotip de Adolescents.cat

Com funciona un succionador de clítoris

per Redacció, el 23 de març de 2022 a les 09:54
El clítoris és l'únic òrgan destinat a donar plaer i compta amb 8.000 terminacions nervioses, el doble que les que té un penis. Per tal d'estimular-lo, existeixen moltes joguines sexuals, però una de les més conegudes és el succionador de clítoris.

Què és un succionador de clítoris?

És una joguina sexual que té la funció d'estimular únicament el clítoris. Està feta amb silicona mèdica i la seva boqueta rodeja totalment aquest organ de plaer, sense establir un contacte directe. Aquest producte prescindeix de la vibració i utilitza ones d'aire per estimular.


Quina és la millor manera d'utilitzar-lo?

Utilitzar-lo és molt senzill, simplement hauràs de col·locar la boqueta de la joguina sobre el teu clítoris, exercint la pressió que desitgis. El més important és que controlis els nivells d'intensitat, ho trobaràs explicat a les instruccions del producte. A més, alguns succionadors incorporen més d'una boqueta, prova-les totes i queda't amb la que més t'agradi.Cal tenir en compte, que aquest article també es pot utilitzar en altres parts del cos:

Usos desconeguts del succionador de clítoris



Com es neteja?

Després d'utilitzar qualsevol joguina sexual és molt important desinfectar-la. Existeixen desinfectants específics per aquests productes, però també pots utilitzar sabor neutre i aigua, a poder ser, tèbia.

Alguns consells per utilitzar-lo:

  • Busca un moment d'intimitat i un lloc on puguis estar còmode.
  • Si ho vols, pots aplicar una mica de lubricant de base d'aigua per tal d'intensificar les sensacions.
  • Tingues en compte que no tots els clítoris són igual de sensibles, per això comença per la intensitat més baixa i ves pujant a poc a poc.
  • Si tens parella podeu provar d'utilitzar-lo durant la penetració, sigui amb penis o amb els dits, i així tenir una doble estimulació.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: