Logotip de Adolescents.cat

Diuen que aquesta és la joguina sexual ideal per jugar en parella

per Redacció, el 24 de març de 2022 a les 06:00
Sabies que existeixen calcetes vibradores? Són petits vibradors que es col·loquen a la roba interior i que et permeten anar a qualsevol lloc sense que ningú s'adoni que portes damunt una joguina eròtica. Pots anar a sopar, al cinema, a passejar... amb el vibrador posat. És una joguina sexual pensada per utilitzar en parella i, segons les sexòlogues, és una de les més divertides.

Com funciona?

Aquesta joguina estimula el clítoris i la part externa de la vagina gràcies als seus nivells de vibració. Alguns models inclouen unes calcetes amb una butxaca per introduir el vibrador i d'altres compten amb un imant que permet que s'ajusti a la teva roba. 


La característica que comparteixen tots els models és que incorporen un control a distància per utilitzar amb qui vulguis. Un cop tinguis el vibrador col·locat, l'hauràs de connectar a l'aplicació que s'indiqui o al comandament a distància.
 

Com utilitzar-lo amb parella?

Dependrà del mètode que utilitzi el vibrador. Si va connectat a una aplicació, caldrà que la teva parella se l'hagi descarregat prèviament i l'hagi configurat. En cas que funcioni amb un comandament a distància, simplement li haurem de donar el control. Un cop estigui connectat, la teva parella podrà jugar amb les diferents intensitats i tu només t'hauràs de preocupar de gaudir sense que ningú més se n'adoni!

La distància des d'on podreu utilitzar la joguina també dependrà del sistema que porti. Si es controla a través d'un comandament a distància, tindreu una limitació d'uns metres, mentre que si es pot connectar a una aplicació, podreu controlar la joguina des de qualsevol part del món.

orgasm GIF

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: