Què és el love bombing i com saber si n'estàs sent víctima

per Redacció, el 29 de març de 2022 a les 06:00
El love bombing consisteix en un "bombardeig amorós" a través de paraules, accions i mostres d'afecte desmesurades. Sol donar-se quan estàs coneixent per primera vegada a una persona, tot és meravellós i sembla que has trobat a la teva ànima bessona.

Aquest bombardeig d'amor és una tècnica que permet atrapar a l'altra persona a causa de la sobre-atenció amorosa i afectuosa que rep. Però, en molts casos, la persona qui efectua el love bombing acaba perdent l'interès al cap d'un temps i desapareix sense donar cap mena d'explicació.

how i met your mother GIF

Quan es dona aquest cas, la persona que ha estat rebent les mostres d'afecte queda totalment desconcertada i es pregunta què ha pogut passar perquè l'altra persona hagi desaparegut d'un dia per l'altre.

El primer que cal tenir clar, és que les persones que acostumen a tenir aquest tipus de comportaments solen ser insegures i fins i tot narcisistes. I, aquesta pràctica, pot ser perillosa per la salut mental de la persona que la rep. Alguns senyals que indiquen que estàs sent víctima del love bombing són els següents:

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: