Logotip de Adolescents.cat
patrocinat

Parlem amb Samuel Bleda, l'estudiant que va guanyar el repte d'EAE Business School 2021

per Redacció, el 28 de març de 2022 a les 15:21

El Samuel Bleda està estudiant el Grau en Màrqueting i Comunicació Digital d’EAE Business School. Ho està fent amb una beca que va aconseguir l’any passat després de proclamar-se guanyador del repte organitzat per EAE Business School juntament amb Nestlé. 

Un repte que el centre torna a repetir, aquesta vegada amb Glovo. Com que encara sou a temps d’apuntar-vos-hi, hem volgut parlar amb el Samuel perquè ens expliqui com va ser la seva experiència. Us deixem amb l’entrevista que li hem fet i també amb més detalls sobre el Business Challenge d’EAE Business School d’aquest 2022. 

El repte se celebrarà a finals d’abril, així que si hi voleu participar, us heu d’apuntar ja!

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: