Will Smith pega en directe a Chris Rock en plena cerimònia dels Oscars

per Redacció, el 28 de març de 2022 a les 09:20
Un dels moments més impactants de la història de la cerimònia dels Oscars. L'actor Will Smith ha agredit en directe a l'humorista Chris Rock després d'un acudit sobre la seva dona, Jada Pinkett-Smith. En una situació molt violenta, Rock ha reaccionat sorprès al moment que ha protagonitzat Smith, que ha deixat en silenci tota la platea del Dolby Theatre de Los Ángeles.
  La televisió nord-americana ha censurat el moment en directe, tancant el so d'Smith, que ha cridat des de la seva butaca: "Mantingues el nom de la meva dona, fora de la teva pu** boca". Diversos periodistes presents a la cerimònia dels Oscars han mostrat a través de les xarxes socials com actors com Denzel Washington i Tyler Perry han parlat amb Will Smith després d'aquest episodi. La seva publicista ha aprofitat la pausa publicitària posterior per tenir unes paraules amb ell.


L'agressió de Will Smith a Chris Rock s'ha produït després que aquest fes una broma sobre el cap rapat de Jada Pinkett-Smith, que pateix alopècia des de fa temps.



Poc després de l'incident, Will Smith ha rebut el seu primer oscar, com a millor actor per la pel·lícula “El método Williams”. Will Smith ha demanat disculpes a l’Acadèmia i a la resta de nominats amb llàgrimes al ulls i ha dit que espera que el tornin a convidar.

 


Altres notícies que et poden interessar





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: