La tenebrosa llegenda urbana que amaga l'estació Rocafort de Barcelona

per Redacció, el 2 d'abril de 2022 a les 06:00
Fa més de 90 anys que es va construir a Barcelona la parada de metro Rocafort, la qual va servir de refugi antiaeri dels bombardejos italians i alemanys durant la Guerra Civil.

Els diversos esdeveniments que han succeït en aquesta estació l'han convertit en una de les més tenebroses de la ciutat. Es rumoreja que durant els anys 60 es va produir una onada de suïcidis i que, en menys d'un mes, 4 persones van decidir treure's la vida en aquesta parada. A més, els treballadors asseguraven haver vist a través de les pantalles a persones caminant per les andanes quan l'estació ja estava tancada i buida.

 

A causa de totes les històries que es van anar creant al voltant de l'estació durant els anys 70, un famós periodista de temes esotèrics va voler trobar aquests suposats fantasmes que els treballadors asseguraven veure. Per aquest motiu, es va dirigir a l'estació acompanyat d'un mèdium, qui va dir que havia vist l'ànima d'un nen jugant a pilota per l'andana. El més terrorífic d'aquesta història és que, efectivament, feia pocs anys que un nen havia perdut la vida en caure a les vies mentre jugava a pilota.


Per tots aquests rumors, durant els anys 70 i 80 ningú volia treballar en aquesta estació. Avui dia, però, sembla que aquesta llegenda ja s'ha esvaït.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: