Will Smith es pronuncia així sobre la polèmica que va protagonitzar als Oscar

per Redacció, el 29 de març de 2022 a les 10:29
L'actor Will Smith s'ha disculpat públicament per haver agredit a l’humorista Chris Rock durant la gala dels Oscar 2022. L’actor va pujar a l’escenari i va colpejar el còmic després que aquest fes una broma sobre l’alopècia que pateix Jada Smith, la seva esposa.

"La violència en totes les seves formes és verinosa i destructiva. El meu comportament d’ahir durant els Premis Oscar va ser inacceptable i inexcusable. Els acudits sobre mi són part de la meva feina, però un acudit sobre la condició mèdica de la Jada, em va resultar difícil de suportar i vaig reaccionar de manera emocional", ha dit en un post a Instagram. 

 

L’actor s'ha disculpat públicament amb Chris Rock i ha assenyalat que colpejar-lo "va estar fora de lloc" i “malament”. "Em sento avergonyit i les meves accions no són representatives de l'home que vull ser", ha afegit.


A més, ha volgut matisar les paraules que va pronunciar durant el seu discurs, en el qual va dir que "l'amor et fa fer bogeries":"No hi ha lloc per a la violència en un món d'amor i bondat", ha assegurat. 

Will Smith va generar molt debat després de la seva reacció i va ser acusat de tenir un comportament “masclista” i fomentar la masculinitat tòxica. Per la seva banda, però, l’humorista Chris Rock també va rebre crítiques per haver fet broma sobre un tema de salut i haver-se rigut de l’alopècia de Jada Smith. Què en penseu vosaltres?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: