Aquesta història d'Instagram...es convertirà en un llibre!

per Redacció, el 31 de març de 2022 a les 06:00
"Està acabant l’estiu i la Júlia, una noia de divuit anys, rep un correu electrònic que ho canviarà tot. Ha estat admesa amb una beca en una de les universitats més cares i prestigioses d’Europa. Es trasllada a una residència de Barcelona, on acaba coneixent un nou grup d’amics.

El que no esperava és que un d’ells, en Daniel Hakim, l’hereu d’una gran fortuna, trastocaria per complet la seva vida i els seus sentiments. I més encara quan desapareix misteriosament i ella comença a ser la principal sospitosa". 

Us sona aquesta trama? Si és que sí, probablement heu estat llegint els missatges de @totelqueensvamdir, un perfil d’Instagram que des de fa setmanes ha anat publicant les converses que van tenir els protagonistes d’aquesta història. Converses inacabades que ara seguiran en un llibre! 
 

I és que, les experiències de la Júlia i la misteriosa desaparició del Daniel es podran llegir al complet a Tot el que ens vam dir, la primera novel·la d'Ester Arroyo i d'Adolescents.cat i que promet ser un dels llibres juvenils d’aquest 2022. 

Tot el que ens vam dir, de Grup62, ja es pot reservar en plataformes online i a partir del 3 d'abril el podreu comprar tant de manera online com en llibreries! Si en voleu saber més seguiu @totelqueensvamdir.

Sobre l'autora

Ester Arroyo Cárdenas (Barcelona, 1993). Va estudiar periodisme i màrqueting digital. Addicta a les històries, ha escrit des de ben petita amb el somni que un dia algú les llegís. Algunes elles les ha publicat online. Va treballar pel mitjà de comunicació juvenil (adolescents.cat) més important de Catalunya i actualment compagina l'escriptura amb el màrqueting i la comunicació.
 Instagram: @EsterACardenas
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: