Logotip de Adolescents.cat

Els millors 6 productes de bellesa de TikTok per menys de 20 euros

per Redacció, el 29 de març de 2022 a les 13:03
TikTok ha aconseguit viralitzar diversos productes de bellesa i fins i tot esgotar-ne l’estoc en algunes botigues. Ara bé, quins són aquells de més qualitat? A El País diversos experts els han analitzat i han elaborat una llista amb els articles de cosmètica que valen més la pena de TikTok. Us en portem alguns. 

 


Versió sense playbuzz
Exfoliant líquid Skin Perfecting 2% BHA de Paula’s Choice
Aquest producte conté diverses substàncies, sobretot àcid salicílic, que ajuden a netejar els porus i a calmar pells amb tendència a l'acne. 

Netejador, exfoliant i mascareta 3 en 1 Pure Active de Garnier
La barreja de carbó i àcid salicílic que conté fan que sigui perfecte per netejar, exfoliar i purificar la pell. A més, fa molt bona olor. 

Màscara de pestanyes Lash Sensational Sky High de Maybelline 
Té un raspall flexible de silicona que fa que el producte s’estengui de manera homogènia per totes les pestanyes, fins i tot les més curtes. A més, conté extracte de bambú el qual aporta una dosi d'hidratació extra.

Tònic Glow Tonic de Pixi
Aquest producte està format, entre altres, per àcid glicòlic el qual ajuda a reparar les arrugues, cicatrius i taques produïdes pel sol.

Corró absorbent volcànic de Revlon
És un producte idoni per acabar amb l’excés de brillantors i de suor. És més senzill d’utilitzar que les tovalloletes i també més sostenible. 

Tractament condicionador Magic Water Elvive de l’Oréal Paris
És un tractament innovador que s’activa quan entra en contacte amb l’aigua i que desenreda els cabells en qüestió de segons.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: