Logotip de Adolescents.cat

El moment més comentat de Paula Gonu a Disaster Chefs

per Redacció, el 30 de març de 2022 a les 09:28
Paula Gonu i Werlyb són els guanyadors Disaster Chefs! La parella d’streamers va tornar a demostrar les seves habilitats culinàries durant la final d’ahir a la nit i va aconseguir emportar-se el premi de 40.000 euros.

El programa, creat per Ibal Llanos, i presentat per ell mateix i per Masi, ha posat a prova el talent –o no talent- com a cuiners de diversos streamers i famosos com IlloJuan i ElBokerón, Viruzz i Sandor Martín i Kiko Rivera i Telmo Trenado, entre altres.


Tots els programes, inclosa la final, s’han pogut seguir pel canal de Twitch d’Ibai Llanos i han comptat amb milers de visualitzacions i de missatges. De fet, ahir a la nit, Disaster Chefs va ser tendència a diverses xarxes socials, com ara Twitter, on un dels moments més comentats va ser “la cobra” de Telmo a Paula Gonu.

Us deixem amb alguns tuits.


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: