Logotip de Adolescents.cat

L'inesperat bizum que va rebre un noi després de sortir de festa i que s'ha fet viral

per Redacció, el 30 de març de 2022 a les 06:00
Estàs de festa amb els amics, coneixes a una persona i comenceu a ballar i a parlar. Tot va bé fins que t'adones que potser l'altra persona no està tan interessada en tu com pensaves... Això és el que li ha passat a en Noel (@NoelJordan_), qui ha decidit explicar als seus seguidors de Twitter la inesperada manera com li han deixat clar que no volien res amb ell. 

Tot va començar quan en Noel va sortir de festa i va conèixer una noia a la discoteca. Van començar a parlar i semblava que tot anava bé, així que en un moment donat va decidir convidar-la a una copa. Van seguir junts la nit fins que en Noel li va donar el seu número de telèfon amb l'esperança de rebre un missatge en els següents dies.
 
Però els dies van passar i, per la sorpresa d'en Noel, el que va rebre no va ser un missatge, sinó un bizum en què ella li tornava els diners de la copa... 

El tweet s'ha fet viral en molt poques hores i ja compta amb més de 1800 retweets i 1.140 tweets citats. Entre les respostes més sorprenents es troba la gent que discuteix sobre si el preu del cubata és excessivament car.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: