Mor el cantant Tom Parker als 33 anys

per Redacció, el 31 de març de 2022 a les 06:00
Tom Parker, el cantant de la banda The Wanted, ha mort amb 33 anys d'un tumor cerebral. Així ho ha anunciat la seva parella a través d'un comunicat a Instagram, on ha confirmat la mort del cantant el dia 30 de març i ha agraït tot l'amor i suport que han rebut.
 

L'any 2020, després de patir un primer atac, van diagnosticar un càncer cerebral al cantant i des d'aleshores la seva salut ha estat perill. Els seus fans sempre s'han mostrat molt preocupats pel seu estat i aquesta notícia ha estat un cop molt dur per a tots ells.

L'artista havia tornat als escenaris amb 'The Wanted' pocs mesos enrere, tot i que s'havia perdut alguns concerts a causa del tractament. Els membres del grup també han volgut fer un comunicat a través de les xarxes socials per mostrar la seva tristesa davant aquesta notícia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Wanted (@thewantedmusic)


A més, feia pocs dies que el cantant havia anunciat a través del seu Instagram que estava treballant en un llibre sobre les seves memòries que estaria disponible al juliol. El llibre tracta sobre com viure la vida imposant-se a les complicacions que van sorgint. 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: