Shvets Production / Pexels | Shvets Production / Pexels

Vine'ns a veure a Girona

Shvets Production / Pexels | Shvets Production / Pexels
per NacióDigital, el 31 de març de 2022 a les 11:39
La pandèmia ha monopolitzat l'actualitat del darrers dos anys. Tanmateix, hi ha grans reptes i crisis que afecten tant el nostre país com el conjunt del món que cal abordar amb urgència. Per contribuir a fomentar el debat, NacióDigital ha organitzat el cicle 4 Reptes Capitals.

Consisteixen quatre jornades temàtiques sobre despoblament, emergència climàtica, joves i influència digital, així com desinformació i nou periodisme. El tercer acte del cicle, que compta amb la col·laboració de la Fundació “la Caixa”, se celebrarà el proper dilluns 4 d'abril al CaixaForum Girona de 19.00 a 21.00 del vespre. En aquesta ocasió està coorganitzat amb Adolescents i inclourà la gravació del programa Adolescents XL de Catalunya Ràdio.

Joves, fama i influència digital


Les pantalles formen part del nostre dia a dia des de ben petits. A partir de certa edat, la relació passa a ser bidireccional i protagonitzem una notable exposició digital. Com influeix aquest fet en els joves? Cal formar-se abans d'utilitzar algunes de les eines digitals? Som conscients del rastre i la memòria digital que deixem? Ens alliberen o ens esclavitzen? Com es gestiona la fama digital?

Aquestes i altres qüestions s'abordaran en l'acte del dilluns 4 d'abril al CaixaForum Girona. Començarà amb una conversa entre Juliana Canet i Berta Aroca, creadores de contingut en català a les xarxes, moderada pel periodista Santi Faro, director de continguts de Catalunya Ràdio.
 


A partir de les 19.30 es gravarà el programa Adolescents XL de Catalunya Ràdio amb l'equip de presentadors habitual: Roger Carandell, Marta Montaner i Juliana Canet. En aquesta ocasió especial, tindran fins a tres convidats per parlar de joventut, fama, exposició i influència digital: la històrica periodista de TV3 Mari Pau Huguet, Berta Aroca i Pol Bordas, músic i artista urbà. El mateix Bordas, acompanyat de dos músics, farà una petita actuació en el tram final de l'acte.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure's en aquest formulari.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: