TEST Ets capaç de dir-nos quines d'aquestes imatges són reals i quines no?

per Redacció, el 2 d'abril de 2022 a les 06:00
La intel·ligència artificial és una de les tecnologies que més està creixent en els darrers anys. Actualment, hi ha centenars de desenvolupadors i enginyers centrats a crear noves eines per aquest sector, com els que treballen a l'empresa Nvidia.

Alguns d'ells van estar més de dos anys ideant un nou sistema capaç de generar imatges de cases, animals i persones, entre moltes altres coses. Imatges que tot i ser artificials semblen 100% reals.

De fet, l'enginyer Phillip Wang va decidir mostrar el que pot arribar a fer aquest nou sistema posant en marxa la web ThisPersonDoesNotExist.com, la qual mostra cares generades totalment per ordinador cada cop que s'actualitza. A la redacció l'hem estat provant i hem flipat de com de realistes són totes les imatges. És per això que us volem posar a prova: sou capaços de dir-nos quines d'aquestes imatges són de persones reals i quines són generades per ordinador?

 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: