Rosalía revela quines cantants catalanes són «motomamis»

per Redacció, el 1 d'abril de 2022 a les 09:03
Des d'abans de publicar el seu darrer disc, Motomami, Rosalía ha anat desgranant les característiques que distingeixen una dona per ser una "motomami", que es podria traduir com una persona empoderada i que cuida de les persones del seu entorn.



Ara l'artista ha fet un pas mes i ha publicat una llista de 71 cançons de dones cantants que considera "motomamis", una  tria en què apareixen noms internacionals com ara Madonna, Dua Lipa, Shakira, Björk, Patti Smith o Nina Simone.

En la llista de cantants "motomamis" també hi apareixen tres cantants catalanes, Bad Gyal, amb la cançó 44; la cantaora Mayte Martín, amb el tema Vidalita; i Sílvia Pérez Cruz, amb la cançó Hallelujah, una versió del clàssic de Leonard Cohen.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: