Logotip de Adolescents.cat

El nou truc de WhatsApp per ocultar informació a certs contactes

per Redacció, el 1 d'abril de 2022 a les 11:34
Des de fa unes setmanes, WhatsApp ofereix un altre truc per millorar la privacitat que permet amagar certa informació a alguns contactes.

És una opció que pot ser molt útil quan parles amb un contacte de manera espontània i amb el qual saps que segurament no intercanviaràs més missatges.

Així doncs, si no vols que algun dels teus contactes pugui veure la teva foto, informació de perfil o estat, ja pots ocultar aquestes dades sense haver d'eliminar a aquesta persona dels teus contactes o que bloquejar-la. Per a fer-ho, fes el següent:

 Obre Ajustos.

 Prem l’opció Compte.

 Ves a Privacitat.

 Prem sobre “Hora de últ. vez”, Foto de Perfil, Info o Estat.

 Un cop dins d’aquests apartats, selecciona l’opció “als meus contactes excepte” i tria a qui vols ocultar-li cada informació.

Un cop fet aquelles persones que hagis triat no podran accedir a la teva foto de perfil o a l’hora de la teva última connexió.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: