Una de les exconcursants més conegudes de La Isla de las Tentaciones anuncia que està embarassada

per Redacció, el 4 d'abril de 2022 a les 10:01
Lucía Sánchez, exconcursant de La Isla de las Tentaciones, ha anunciat que està embarassada d’Isaac, un dels participants més polèmics del reality. "Tenia moltes ganes de deixar-ho anar i sóc feliç", ha reconegut.

Lucía ha volgut deixar clar que ella i Isaac no estan junts i que la seva idea és marxar a casa la seva família per estar amb ells durant aquests mesos.

 

"Hem trencat perquè a mi ja em queia el cap de tantes banyes", ha remarcat, després d’assegurar que “ara està més tranquil·la”.


La relació entre Isaac i Lucía va començar després que ell ho deixés amb Marina, també participant de La Isla de las Tentaciones. 

Des de llavors, la parella havia trencat i tornat diverses vegades enmig de rumors d’infidelitats per part d’ell. Ara tots dos han decidit emprendre camins separats.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: