Mostra Igualada tanca la 33a edició amb més de 8.000 espectadors

per Redacció, el 4 d'abril de 2022 a les 12:33
La la 33a Mostra Igualada, fira d'espectacles infantils i juvenils, ha acabat aquest 3 d’abril amb èxit d’assistència. S’han superat les 8.000 localitats venudes assolint el 80% d'ocupació de l'aforament.

La Mostra Igualada ha comptat amb 47 companyies i 103 funcions. D'aquestes companyies, 32 de Catalunya i 14 de la resta de l'Estat. Dels 47 espectacles programats, s'han celebrat 10 estrenes absolutes i 6 a Catalunya. 


A més, com sempre, s’ha tingut en compte el públic juvenil, programant espectacles pensats per a ells com ara Hanle i La revolució de les 4 idees.

Considerada Mercat estratègic de Catalunya, La Mostra d’Igualada està organitzada per l'Ajuntament d'Igualada i l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) de la Generalitat de Catalunya. Del 30 de març al 2 d'abril del 2023 se celebrarà la 34a edició.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: