Ingressat a l'UCI un jove després de ser apallissat brutalment al Segrià

per Redacció, el 4 d'abril de 2022 a les 12:52
Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte a la matinada tres persones per apallissar un jove de 28 anys a Almacelles (Segrià). Dels tres detinguts, dos són menors d'edat i l'altre té 19 anys. L'avís d'emergència es va rebre vora les tres de la matinada, quan es va produir l'agressió.

La víctima va rebre un fort cop al cap durant la baralla a la sortida d'un local d'oci nocturn. Va resultar ferit de gravetat i es troba ingressat a l'UCI de l'Hospital Arnau de Vilanova amb un coma induït. Segons ha explicat la família del jove al diari Segre, un dels atacadors va clavar puntades de peu a la víctima.


Els tres detinguts estan acusats d'un delicte de lesions. Un dels menors ha quedat en llibertat després de declarar als Mossos, mentre que els altres dos estan pendents de passar a disposició judicial.
[ficentrereport]
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: