Actualment aquestes són les 20 professions amb més demanada (i els seus sous)

per Redacció, el 7 d'abril de 2022 a les 06:00
Conèixer les professions més demandades és clau a l’hora d’escollir una professió. Un estudi realitzat per Infojobs i ESADE mostra quines van ser les tasques amb més vacants a l’estat espanyol durant l’any 2021 i quins sous oferien. La majoria de les ofertes de feina eren de l’àmbit dels sectors comercials, de logística, d’atenció al client i d’informàtica.

Les 20 feines amb més demanda van ser les següents:

 
Segons l'estudi, la majoria de les vacants es concentren a Catalunya i algunes de les feines no requereixen estudis superiors. Trobem feines com les de "dependent", que solen ser ocupades per estudiants, ja que permeten la seva compaginació amb els estudis gràcies als horaris que ofereixen.

En el ranking també es pot veure com algunes de les vacants presenten grans mancances en els salaris que ofereixen. Els únics que semblen tenir un sou mínimament digne són els informàtics i els enginyers, juntament amb les persones que ocupen un càrrec en l'administració pública.

 
Els perfils que cobren un sou més alt continuen sent els universitaris, seguits de les persones que han finalitzat el batxillerat o una formació professional.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: