Logotip de Adolescents.cat

El títol de batxillerat ja es pot obtenir amb una assignatura suspesa

per Redacció, el 5 d'abril de 2022 a les 15:07
El títol de batxillerat ja es pot obtenir amb una assignatura suspesa. El Consell de Ministres d'aquest dimarts ha aprovat el decret que desenvolupa la Llei Orgànica de Modificació de la LOE (LOMLOE) en relació amb el batxillerat. La norma permet aconseguir el títol i presentar-se a la selectivitat amb un suspens.

El títol només es podrà aconseguir si l'equip docent considera que l'alumne ha assolit els objectius i competències, quan l'alumne no s'hagi absentat de forma continuada i no justificada a classe, s'hagi presentat a tots els exàmens i la mitjana de notes obtingudes en totes les matèries sigui un aprovat.


La nova normativa també contempla que es pugui passar de curs, de primer a segon, amb dues assignatures suspeses. A més, amplia els itineraris a cinc: Ciències i Tecnologia, Humanitats i Ciències Socials, dos d'Arts (un d'Arts Plàstiques, Imatge i Disseny i un altre de Música i Arts Escèniques) i un cinquè que serà General per a aquells alumnes que no vulguin una especialització concreta. El decret també obre la porta a cursar Batxillerat en tres cursos en casos excepcionals.

Els canvis s'implantaran a partir del curs vinent (2022-2023) a primer de Batxillerat i el curs següent (2023-2024) a segon



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: