Així són les noves emoticones que podreu fer servir d'aquí poc

per Redacció, el 6 d'abril de 2022 a les 09:22
L'organisme que regula la creació d'emoticones, Unicode, ha anunciat que la incorporació de 123 nous símbols. Hi ha alguns usuaris de WhatsApp, els que tenen la versió beta, que ja els poden fer servir. Els altres encara hauran d'esperar unes setmanes per poder utilitzar-los.

En la categoria de cares, hi ha novetats força útils com la cara que es fon, la que s’emociona d’alegria o la que es tapa el rostre en expressió de sorpresa. D'altra banda, també hi ha noves emoticones de mans: una que assenyala, una altra que fa el típic gest dels diners i una altra que dibuixa un cor, entre altres.

 
 

Pel que fa als objectes, trobem un tobogan, una roda de cotxe, una crossa, una radiografia, una bateria a punt d’esgotar-se...Us deixem les imatges més avall:

 

 
 
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: