El jurat, en un episodi de Masterchef | RTVE

Filtrats els sous d'aquest famós programa: això és el que guanyen jurat i concursants

El jurat, en un episodi de Masterchef | RTVE
per NacióDigital, el 6 d'abril de 2022 a les 09:35
Masterchef és el programa més exitós de TVEBluper, la secció televisiva del diari El Español, ha publicat les xifres econòmiques del programa, que pugen a uns 5,3 milions d'euros -més de 400.000 per cada episodi-.

El portal detalla les despeses: el jurat s'emporta uns 390.000 euros, el 7,5% del pressupost total. Així, Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera s'embutxaquen 10.000 euros cada un per cada programa. És a dir, 130.000 euros cadascú per tota la temporada.


Els concursants cobren més o menys en funció de si són anònims o celebrities. Així, els de l'edició estàndard perceben 1.200 euros per programa mentre els famosos pugen a 3.000. La resta del pressupost -la part més gran- se'n va als aspectes tècnics. En total, 2,2 milions d'euros. El personal artístic se n'emporta 623.000 i l'apartat de guió, música i compra de drets puja a 311.000.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: