7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 6 d'abril de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
L'altre dia era la festa del meu poble i vaig sortir amb les meves amigues. El meu germanastre em va enviar un whats dient que a un amic seu li agradava una amiga meva i jo ben semada li vaig dir que a mi em molava ell. Vaig acabar tornant a casa, ens vam liar, vam fer sexe oral i no vam arribar a més perquè no hi havia condons, tenim pendent una nit junts.

Noia, 14 anys
El meu secret és que sóc una persona molt peluda... Als braços, a les axil·les, inclús a la panxa! Em preocupa que quan tingui la meva primera relació sexual, el noi es trobi un bosc allà a baix... hahaha xd

Noi, 17 anys
Sempre que vaig al lavabo a cagar, ho he de fer sense cap soroll i amb la porta tancada, no sé per què em passa, però ho faig des que tenia uns 9 anys. Si escolto alguna cosa metre que estic cagant m'estresso i no puc. A algú més li passa?

Noi, 16 anys
Fa uns dies vam visitar un museu d'art. La meva nòvia i jo estàvem tontejant tota l'estona. Estàvem tan cachondos que vam demanar d'anar al lavabo i... Buff... Ens vam començar a liar i al liar. Fins que el vigilant del museu... Ens va pillar :( 

Noia, 14 anys
Crec que em porto masturbant des dels 7 anys, perquè com que jo ja em banyava sola, vaig pensar de posar-me el xorrito de l'aigua pel cony i em va encantar! Perquè la meva dutxa és de les que es pot canviar la pressió de l'aigua, i cada vegada que els meus pares em deien que anés a la dutxa, jo deia "si, si!!".

Noia, 15 anys
Resulta que a mi m'agrada una companya de classe, ella és hetero i jo estic sortint amb una de Granada, però en veritat estic enamorada de la de classe. Cada nit em toco pensant amb ella. 

Noi, 16 anys
M'encanta masturbar-me a sobre dels llibres de text dels meus companys. Després es queixen de què no poden passar les pàgines XD

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: