Logotip de Adolescents.cat

Retiren aquests populars dolços per risc d'intoxicació

per NacióDigital, el 7 d'abril de 2022 a les 07:51
Ferrero Ibérica -la secció de Ferrero a l'Estat- ha anunciat la retirada de diversos lots de productes Kinder per precaució, després que al nord d'Europa hagin provocat alguns casos de salmonel·la. Els productes afectats han estat fabricats a Bèlgica, segons ha informat la companyia en un comunicat.

"A Ferrero ens prenem molt seriosament la seguretat alimentària. La seguretat dels nostres consumidors és la màxima prioritat", han assenyalat des de la companyia. D'aquesta manera, els lots retirats del mercat són el Kinder Sorpresa en ouera de sis unitats (edició de Nadal), amb data de caducitat 20/04/2022. També els Kinder Schokobons (tots els formats), Kinder Sorpresa Maxi i Kinder Happy Moments, tots amb data de caducitat entre el 26/05/2022 i el 21/08/2022.


La multinacional ha precisat que la resta dels ous Kinder Sorpresa de qualsevol format, el Kinder Gran Sorpresa, així com tota la resta de productes Kinder no estan afectats per la retirada. Ferrero Ibérica ha pres la decisió de retirar voluntàriament del mercat espanyol alguns lots dels productes abans esmentats per precaució, malgrat que no s'han detectat presència de salmonel·la en les anàlisis realitzades a cap producte Kinder.

La companyia està cooperant amb les autoritats sanitàries locals per a la retirada dels productes "amb la màxima agilitat possible". Així, està en contacte amb els establiments on es comercialitzen els productes afectats per procedir a retirar-los immediatament. Ferrero ha recomanat a les persones que hagin comprat els productes afectats que no els consumeixin i que es posin en contacte amb l'equip d'atenció al consumidor de Ferrero.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: