Logotip de Adolescents.cat
El raper Morad, durant un judici passat | ACN

Detingut el cantant de trap Morad per una ordre pendent

El raper Morad, durant un judici passat | ACN
per L.G., el 7 d'abril de 2022 a les 07:53
El cantant de trap de l'Hospitalet de Llobregat, Morad, ha estat detingut per un requisit judicial pendent, segons ha avançat la publicació El Caso i ha pogut confirmar l'ACN de fonts properes al cas. No es tracta del primer cop que l'artista és detingut o que ha de passar per un cas judicial.

En concret, l'artista ha estat detingut aquest dilluns per no haver-se presentat al jutjat per declarar per un delicte contra la seguretat del trànsit, pel fet que va ser enxampat pels Mossos d'Esquadra conduint sense carnet, un document que sembla que no ha obtingut mai.


El jutge va ordenar que se'l detingués per prendre-li declaració, i ahir mateix, agents de la policia catalana van complir l'ordre. L'artista ha passat la nit passada a comissaria i aquest dimecres al matí ha prestat declaració davant del jutge, que l'ha deixat en llibertat amb càrrecs.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: