«Sextech» serà així el sexe en el futur?

per Adolescents.cat, el 10 d'abril de 2022 a les 08:38
La tecnologia es troba present en pràcticament tots els àmbits de la nostra vida, i també, en el sexe. Existeixen molts dispositius electrònics pensats específicament per produir plaer sexual ja sigui en solitari o de manera compartida, i el sector no para d’innovar per crear “gadgets” cada cop més sofisticats.

Alhora, cada cop són més les persones que mantenen relacions a distància i que, per tant, es veuen poc. I aquí és quan el sector “sextech” (tecnologia sexual) ha vist una gran oportunitat per fer que les parelles puguin tenir trobades sexuals virtuals que imiten i amplien la interacció sexual humana.


T’imagines un dispositiu que simuli petons? Doncs existeix! Es diu Kissenger i l’empresa Lovotics n’ha dissenyat varis prototips amb la finalitat de simular que fas petons a l’altra persona a través d’un motlle de silicona. La boca artificial imita els moviments i la pressió que exerceixen els usuaris a través de la videotrucada.



També existeixen vibradors que funcionen amb control remot i es poden controlar a qualsevol distància amb l’aplicació. Inclouen diferents nivells i modes de vibració i, alguns, fins i tot es poden sincronitzar amb la música.

I espera! Perquè també s’han creat unes calcetes vibradores. Incorporen un vibrador que es pot controlar amb un comandament a distància amb connexió bluetooth o a través d’una app.

A dia d’avui també s’està investigant molt en la realitat virtual, i vàries empreses es dediquen a crear cinema eròtic per transmetre’l a través d’ulleres virtuals. També s’estan creant avatars per establir trobades sexuals i jugar al mateix temps.

I robots? També, clar que sí! S’estan creant models hiperrealistes capaços de parlar, interactuar i sentir orgasmes. MOLT FORT.

Et fa por que la tecnologia afecti massa a la nostra forma de relacionar-nos? Creus que ens podem tornar massa depenents, també en la sexualitat?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: