Com saber si és bona idea tenir una última conversa amb la teva exparella

per Redacció, el 26 de juny de 2022 a les 06:00
És possible que després de deixar-ho amb la teva parella t’hagis plantejat tenir una última conversa amb ell/a i, tot i que en alguns casos pugui ser una bona opció, també podria ser una manera de fer-vos més mal. 

Els motius pels quals una relació pot acabar poden ser molt diversos: des d’infidelitats fins a un falta d’incompatibilitat. I, depèn dels motius pels quals hagi finalitzat la relació, reprendre el contacte amb la teva exparella per tenir una última conversa pot no ser tan bona idea com creus. 

El primer que cal és que identifiquis el motiu real pel qual vols reprendre el contacte amb la teva exparella. Hi ha 5 motius principals i aquesta és la manera com pots afrontar cadascun d'ells:

 


La psicòloga Imma Ríos explica que, en cas que les dues persones estiguin d'acord en tenir aquesta última conversa, caldrà establir uns límits i tenir clars els temes de conversa que es volen tractar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: