Barcelona acollirà un macrofestival sense precedents: «e-sports», Ibai, «streamers», art urbà i música

per Victor Rodrigo, el 7 d'abril de 2022 a les 14:43
Barcelona serà l'escenari del primer macrofestival dirigit especialment per a la generació Z. De l'1 al 3 de juliol se celebrarà el UBeat Live a la Fira de Barcelona, un festival que aglutinarà els esports electrònics, els creadors de continguts, els streamers més famosos del panorama hispànic, a més de la creativitat musical i artística de màxim nivell.

Mediapro crea el primer format d'aquestes característiques a Catalunya, pràcticament sense cap precedent a nivell estatal, on situarà Barcelona en el punt de mira del sector a nivell internacional.  El format, que gaudirà d'espais interiors i exteriors, aglutinarà unes 50.000 persones. Ara per ara es desconeix la llista completa de totes les celebritats i creadors que hi participaran, però Mediapro ja n'ha presentat diversos.

  Ibai Llanos serà la cara més visible del gran llistat de creadors de contingut, streamers i artistes que integraran el panteó d'estrelles que visitaran Barcelona a l'estiu. El cartell és top: hi seran present els e-sports (amb una jornada de League of Legends de la Superlliga de la LVP, marca de Mediapro; i la final del campionat espanyol de Valorant); les qualificacions del campionat Mundial de Globus que organitza Llanos i Gerard Piqué; dues jornades del campionat USN World Summer Cup de freestyle; el campionat d'Espanya d'HADO i un escenari gegant per a l'art urbà, capitanejat per Ricardo Cavolo. Els esdeveniments, però, no finalitzen aquí.

El Ubeat Live prepara concerts, trobades amb creadors, programes especials i un repertori majúscul que aniran desglossant a mesura que s'aproximi l'estiu. Mediapro busca mantenir la línia de la inversió en els nous formats i "els nous consumidors" de la generació juvenil actual. 

El festival, a més apostarà per la solidaritat – amb accions específiques que es portaran a terme durant l’esdeveniment – i per la sostenibilitat, reduint la generació de residus i prioritzant l’ús de materials reciclables.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: