Logotip de Adolescents.cat

El creador d' El juego del calamar ja té nou projecte

per Redacció, el 7 d'abril de 2022 a les 15:02
Després del gran èxit que va tenir 'El juego del calamar', el creador de la sèrie ha confirmat que està treballant en una pel·lícula per Netflix que portarà el nom de 'K.O. Club' (Killing Old People Club).

Per ara només hi ha la primera part del guió escrita i l'únic que se sap és que la pel·lícula està basada en una novel·la de Umberto Eco. Això sí, el director va afirmar en una entrevista per MipTV que serà controvertida i molt més violenta que 'El juego del calamar'. A més, pel títol podem intuir que les persones de tercera edat seran les víctimes d'aquesta nova trama.


Greeting Season 1 GIF by NETFLIX

El director Hwang Dong-Hyuk també ha confirmat que abans de començar a treballar en la pel·lícula va estar preparant la segona temporada de 'El juego del calamar', però fins a l'any 2024 no està previst que vegi la llum. Això sí, sembla que hi haurà molts més jocs que a la primera temporada i que aquests seran molt més grans.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: