Es pot arribar a l'orgasme utilitzant únicament la ment?

per Redacció, el 14 d'abril de 2022 a les 06:00
Sabies que és possible arribar a l'orgasme sense rebre cap mena d'estimulació? Així ho asseguren els científics després d'analitzar el cas de Karolin Tsarki, una professora de ioga de 33 anys que és capaç d'arribar a l'orgasme en tan sols 5 minuts i utilitzant únicament la seva ment.

La professora Karolin explica que, com que les relacions sexuals li resultaven doloroses, va decidir trobar una manera de rebre plaer sense necessitat d'estimulació. Així és com després d'anys d'entrenament ha pogut trobar una tècnica que li permet arribar a l'orgasme sense rebre estimulació quasi de manera instantània, aconseguint una satisfacció sexual profunda.


Després que molta gent l'hagi acusat de mentir, la professora Karolin ha volgut demostrar a través del seu canal de Youtube que el seu clíax és totalment real. Per fer-ho, s'ha sotmès a unes proves científiques que han demostrat que el seu orgasme és quasi tan plaent com el del clítoris, tot i que els resultats assenyalen que no proporciona els mateixos nivells d'intimitat emocional.

De fet, hi ha altres persones com Barbara Carrellas, sexòloga i educadora, que també asseguren haver tingut orgasmes mentals a través de la respiració i l'energia orgàsmica. La seva tècnica consisteix en concentrar l'energia i la respiració a l'estómac. Un cop fet, recomana moure els malucs amunt i avall, al ritme de la nostra respiració. Tot això ha d'anar acompanyat de pensaments eròtics i de molta concentració: d'estar totalment centrats en nosaltres mateixos. 


harry orgasm GIF
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: