Aquesta famosa parella desmenteix els rumors sobre la seva possible ruptura

per Redacció, el 8 d'abril de 2022 a les 06:00
L'actriu Ester Expósito i la seva parella Nico Furtado han volgut desmentir els rumors de la seva possible ruptura després d'unes setmanes on molts dels seus seguidors i fans han estat confirmant la seva separació.

Aquesta creença es va començar a estendre després que en Nico Furtado esborrés del seu Instagram unes fotos on apareixia amb l'actriu. Aquest fet va sobtar a tots els seus seguidors perquè entre les fotografies eliminades hi havia la de la festa de Halloween on van confirmar la seva relació el passat novembre del 2021.


Després d'unes setmanes, però, la parella ha volgut desmentir el rumor. El primer a fer-ho ha estat en Nico Furtado a través del seu Twitter, on ha anunciat l'estrena de "El Marginal 5" i ha aprofitat per confirmar que tot el que s'està dient és mentida.
 

I, finalment, per acabar de desmentir els rumors, l'actriu ha volgut compartir al seu Instagram una fotografia romàntica on apareix en Nico abraçant-la per darrere. Aquesta imatge ha estat la que ha confirmat que la parella segueix junta.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: