Escoltes els teus àudios de WhatsApp? Aquests són els motius pels quals ho fas, segons un psicòleg

per Redacció, el 8 d'abril de 2022 a les 06:00
Escoltar un àudio després d'haver-lo enviat és una pràctica molt estesa. Però, quin és el motiu pel qual una persona escolta el seu propi àudio després d'haver-lo enviat? El psicòleg Rafael San Román té la resposta i, tot i que el fet que algú decideixi escoltar el seu propi àudio ens pot dir moltes coses d'una persona, cap d'elles és preocupant. Segons el psicòleg, existeixen tres principals motius per fer-ho:

 


Per tant, si ets de les persones que escolta els seus propis àudios, has de saber que no t'has de preocupar sempre que no es converteixi en una obsessió. No hi ha res de dolent en fer-ho mentre puguis escoltar les teves notes de veu sense angoixar-te.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: