Logotip de Adolescents.cat

Vols saber quantes hores has dedicat a mirar les teves sèries preferides? Aquesta pàgina web t'ho diu!

per Redacció, el 23 de juny de 2022 a les 06:00
Avui dia existeixen moltes plataformes de streaming que ens permeten consumir contingut audiovisual en qualsevol moment i això ha provocat que ens passem hores i hores mirant les nostres sèries preferides sense parar. Probablement, si suméssim cada minut que hem dedicat a mirar contingut podríem arribar a setmanes senceres o, fins i tot, mesos.

Si alguna vegada t'has preguntat quant temps has invertit a mirar les teves sèries preferides, la pàgina web tiii.me et donarà la resposta. L'únic que has de fer és accedir, buscar la sèrie en concret i seleccionar les temporades que has vist. La web et dirà el temps exacte que has dedicat (o que dedicaràs) a veure-la.


Per exemple, si ets un fanàtic de 'Friends' i has vist totes les temporades completes, veuràs que has dedicat un total de 4 dies, 2 hores i 20 minuts en veure-la. En canvi, si volguessis mirar una sèrie més nova amb menys temporades com 'El juego del calamar', dedicaries tan sols 8 hores i 6 minuts en veure-la sencera.

A més, la web permet acumular les sèries i, per tant, podràs veure el temps total que has invertit a mirar totes les teves sèries preferides. Potser et sorprendrà el resultat!

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: