Logotip de Adolescents.cat

Un casament i una ruptura: les notícies més destacades dels famosos

per Redacció, el 11 d'abril de 2022 a les 09:32
Aquest cap de setmana es van casar Brooklyn Beckham i Nicola Peltz materialitzant un dels esdeveniments més esperats de l’'star system' americà i britànic. Segons informen diversos mitjans, la parella es va gastar més de 3 milions de dòlars en la ceremonia, que es va celebrar a Miami i va reunir més de 300 convidats.

La parella va decidir fer el casament en l'elegant finca familiar de la núvia a Palm Beach, Florida. Allà van instal·lar fins a tres carpes gegants perquè tots els seus convidats poguessin gaudir d'un dia màgic amb vistes al mar.


Al casament, com era d’esperar, hi van assistir famosos i famoses com Mel C, Serena i Venus Williams, Gordon Ramsay, Marc Anthony, Elizabeth Hurley, Gisele Bündchen, Nicole Richie i Eva Longoria, entre altres. 
 

Devermut posa fi a la seva relació


Mentre la parella es donava el sí vull, però, hi havia altres relacions que es trencaven. I és que aquest cap de setmana un dels altres temes més comentats ha estat la ruptura de Devermut, una de les parelles d’influencers més conegudes a l’estat espanyol. 

La Marta i la Sara van anunciar que ho havien deixat, després de 7 anys juntes, a través d’un post a Instagram. "Quan ens enamorem mai pensem que aquest amor un dia pot acabar-se. Si ho féssim, potser no ens permetríem enamorar-nos. L'amor fabrica valents, amb la seva energia nova. Nosaltres ens vam enamorar fa set anys i, entre altres coses, va ser aquest amor, amb la seva valentia, el que ens va portar aquí", van escriure. 

"Nosaltres no hem deixat d’estimar-nos ni un sol dia des de fa set anys. No ens estimem menys, ni pitjor, tan sols ens estimem diferent. Ens estimem tant com per a saber que una ruptura no sempre significa trencar tot un vincle, ni arrasar amb tot fins a acabar devastades. Que l'amistat pot prevaldre, que l'amor després de l'amor existeix", van voler deixar clar les influencers.

En el post, la Marta i Sara reconeixen que van deixar la relació "fa temps", però preferien esperar a explicar-lo "per salut mental". "És molt complicat haver d’explicar aquesta part de la teva vida al públic. Una ruptura és molt dura”.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: