Aquesta famosa actriu de la vostra infància confessa el maltractament psicològic que va patir durant anys

per Redacció, el 12 d'abril de 2022 a les 06:00
L'actriu Jennette McCurdy, coneguda pel seu paper de Sam Puckett al programa Sam y Cat de iCarly, ha anunciat el llançament del seu llibre "I'm Glad My Mom Died" (m'alegro que la meva mare morís).

El llibre narra l'abús psicològic i emocional que va viure per part de la seva mare des que la seva carrera com a actriu va començar. Confessa que la seva mare estava obsessionada a convertir-la en una estrella de la televisió i que això la va portar a tenir actituds de maltractadora.

De fet, fins als 17 anys, no la deixava dutxar sola i li realitzava exàmens vaginals i mamaris. A més, també l'obligava a seguir una dieta molt estricta, limitant la seva ingesta calòrica i fent-la pesar 5 cops al dia. Aquests fets van generar en l’actriu desordres alimentaris, ansietat i alguna addició.

En el llibre l'actriu exposa l'abús emocional i psicològic que va viure quan era jove i se sincera sobre la seva recuperació després de la mort de la seva mare.

L'abús emocional per part dels pares pot passar desapercebut i la Jennette n'és un exemple. En molts casos, ni els mateixos pares són conscients dels errors que estan cometent i no se li sol donar la importància que mereix. Però, el primer pas per poder treballar en el problema és reconèixer els patrons d'aquest tipus d'abús:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: