Aquesta actriu de High School Musical anuncia que està embarassada

per Redacció, el 11 d'abril de 2022 a les 10:31
Ja fa 16 anys que es va estrenar High School Musical, una de les pel·lícules que més ha marcat la generació dels 2000. Actualment, molts dels seus protagonistes, que vam conèixer quan eren adolescents, ja s’han casat i estan formant una família.

Aquest és el cas d’Olesya Rulin, l’actriu que interpretava la Kelsi Nielsen. La jove ha anunciat el seu embaràs a través de les xarxes socials amb una imatge on apareix mostrant la panxa. Així doncs, aquest 2022 ella i la seva parella, Joseph Noel Pauline, seran pare i mare per primera vegada.

 

Olesya Rulin va saltar a la fama després de la seva participació a High School Musical, en què formava part del grup de millors amics de Troy Bolton i Gabriella Montez, els protagonistes.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: