Logotip de Adolescents.cat

Miguel Herrán explica com està després del greu incendi a casa seva

per Redacció, el 11 d'abril de 2022 a les 11:11
Miguel Herrán vivia una de les pitjors experiències de la seva vida aquest passat divendres en veure com la seva casa patia un greu incendi.

L’actor, que ha aparegut en sèries tan conegudes com La Casa de Papel o Élite, va compartir el moment a través d’ Instagram impactant als seus seguidors, que no sabien exactament què passava. Poc després, Miguel Herrán explicava a la revista Hola que l’incendi l’havia sorprès mentre dormia i que havia aconseguit sortir il·lès per la finestra de la seva habitació.


“Les pèrdues han estat únicament materials. I com diu un bon amic meu, problemes del primer món...”, comentava l’actor que també agraïa la tasca realitzada pels bombers d’Àvila.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: