Miki Núñez fitxa per «Got Talent»

per Redacció, el 11 d'abril de 2022 a les 17:20
Operación Triunfo, representant a Eurovisió, èxits de vendes amb el seu primer àlbum, i rècords d'audiències a Eufòria. Miki Núnez és un fenomen en ell mateix i Telecinco ho ha sabut veure. El cantant ha fitxat per Got Talent, on "caçarà" talent a les xarxes socials. 

El talent show amplia càsting per a la pròxima edició i llança un concurs digital que tindrà com a objectiu captar nou talent del carrer. L'acció permetrà nous aspirants a complir el seu somni de donar-se a conèixer per les seves qualitats artístiques, ja que se seleccionaran els deu millors candidats. Aquests tindran com a premi accedir directament a la fase d'"Audicions", on els valorarà el jurat del programa.


Es tracta d'una acció 360° anomenada "Viu el somni de la teva vida". Han creat fins i tot una pàgina web on es pujaran tots els vídeos dels candidats seleccionats i les seves històries personals. Miki Núñez oferirà el seu assessorament als candidats que vulguin participar-hi i entregarà una beca al guanyador de la vuitena edició de Got Talent España.

"Poder ajudar a gent amb talent a desenvolupar-se és una experiència molt enriquidora i amb què em sento molt identificat, ja que en el seu moment també em van ajudar a mi", ha explicat el cantant. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: