Indignació amb la nova temporada d'Élite per aquestes dues escenes

per Redacció, el 12 d'abril de 2022 a les 09:41
La cinquena temporada d’Élite ha tornat a generar polèmica. Desenes de persones han criticat la sèrie per la seva manera de tractar un tema tan delicat com les violacions. De fet, alguns usuaris han assegurat a Twitter que la ficció “banalitza” els abusos sexuals.

Com ja sabreu si heu vist la sèrie, a la quarta temporada Philippe (Pol Granch) agredeix sexualment Cayetana (Georgina Amorós). Doncs bé, en els nous capítols Isadora (Valentina Zenere) intenta en certa manera justificar el comportament de Philippe. "Pensava que et molava aquest rotllo", li diu l'adolescent quan intenta tenir relacions sexuals amb ell. En aquesta escena, l'alumna li demana que la lligui i que tinguin sexe quan van en una limusina, la mateixa en la qual Philippe va forçar Cayetana.

 
Però això no és tot. En la cinquena temporada també es pot veure com Cayetana acaba qüestionant-se el que va passar i fins i tot sentint culpa. "Quan no ets conscient dels teus actes, pots actuar així, però no sempre", li diu l’estudiant a Philippe.


Tot plegat ha provocat una onada d’indignació a Twitter on alguns usuaris fins i tot han demanat que es cancel·li la sèrie.
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: