Logotip de Adolescents.cat

El truc per saber amb qui t'escrius més per WhatsApp

per Redacció, el 12 d'abril de 2022 a les 10:02
WhatsApp té un seguit de característiques que són pràcticament desconegudes pels usuaris i que permeten descobrir com es comporta cadascú quan fa ús de l'aplicació. No és un truc nou, però és poc utilitzat: com pots saber amb qui t'has escrit més missatges a l'aplicació de missatgeria més utilitzada del món?

Realment és molt simple, i totalment segur, ja que es fa des de la mateixa aplicació i no calen programes externs.
El primer que cal fer és anar a l'apartat "Configuració" de WhatsApp.
Un cop dins, cal anar al quart apartat, al que rep el nom d'"Emmagatzematge i dades"
I posteriorment clicar a "Gestionar l'emmagatzematge".

Un cop entrem en aquest apartat, apareix una llista ordenada de major a menor tant de contactes individuals com dels grups de WhatsApp que tenim al nostre dispositiu. L'ordre va en funció del pes total d'arxius intercanviats que ha tingut la conversa, tot i que probablement coincidirà amb les persones amb qui es parla de forma més habitual.

Aquest truc, per altra banda, resulta molt útil a l'hora de netejar l'espai del telèfon mòbil. Un altre dels trucs vinculats amb la quantitat de missatges que enviem es troba a l'opció "Ús de la xarxa". Allà es poden veure el total de whatsapps, imatges o vídeos que hem enviat o ens han enviat a través de l'aplicació de missatgeria instantània.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: