Un professor de l'ESO arrasa a Twitter ensenyant els poemes dels seus alumnes

per Redacció, el 12 d'abril de 2022 a les 11:00
Quantes vegades has sentit les frases: “els joves es passen el dia al mòbil”, “només els interessen les xarxes socials”, “pràcticament no llegeixen ni escriuen”?

Doncs bé, el professor de 2n d’ESO José Antonio Lucero ha deixat clar a través de Twitter que aquestes creences no són certes. El docent, que fa classes de Llengua i Literatura a adolescents de 13 i 14 anys, ha volgut compartir una experiència “meravellosa” que va passar durant les seves classes.

 
El professor va decidir plantejar una activitat pràctica als alumnes per treballar els textos lírics: escriure una poesia. Per tal de fomentar la seva creativitat va fer servir Dixit, un joc de cartes on la imaginació és clau. Va donar tres cartes a cada estudiant, els va deixar escollir aquella que més els cridava l’atenció i els va demanar que s’inspiressin en la carta que havien triat per escriure el seu poema.
 

El resultat? Textos plens d’emocions on els adolescents expressen el que senten. Us deixem amb els textos que José Antonio Lucero ha compartit i que s'han fet virals a Twitter.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: