Netflix introdueix una nova opció: així és com et pot ajudar

per Redacció, el 13 d'abril de 2022 a les 09:02
Netflix ha introduït un nou botó perquè els usuaris puguin indicar que un contingut de la plataforma els encanta i que aquesta pugui oferir alternatives de sèries i pel·lícules més personalitzades. És a dir, la multinacional introdueix un nou element que permetrà afinar més l'algoritme cap a unes recomanacions molt més acurades a l'usuari.

Com és aquest nou botó? Es tracta d'una icona on apareixen dos polzes cap amunt i se situa a l'apartat de valoracions, on actualment es presenten dues opcions: M'agrada, amb un polze cap amunt, i No m'agrada, amb un polze cap avall.


"El temps ens ha demostrat que aquests sentiments poden anar més enllà d'un simple m'agrada i no m'agrada. Amb una alternativa més per explicar-nos que alguna cosa t'agrada moltíssim, aconseguiràs que les recomanacions que veus al teu perfil s'adaptin millor als teus gustos", ha comentat la directora d'Innovació de productes, Christine Doig-Cardet, en un comunicat de l'empresa.

D'aquesta manera, l'opció M'encanta, que ja ha començat a implementar-se tant a la versió de Netflix per a TV com per a web i dispositius iOS i Android, serveix per afinar els gustos i que la plataforma pugui fer recomanacions més encertades.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: